dwillemstein

Personal blog about D.willemstein

Op het internet “Waarom”

stoelen in bos
“Waarom op het internet”

Internet is tegenwoordig een zeer mooi verdien model, dit zelfs vanuit je eigen huis! Vele internet gebruikers die eindeloos door klikken en niet op de juiste relevante pagina komen waar ze eigenlijk naar opzoek zijn! Dit soort problemen probeert Google te verhelpen door middel van een Bubbel Search te genereren.

Een Bubbel Search

Bubbel Search van Google, dit is een zoekmachine database die alles onthoud waar je ooit opgezocht hebt. Hier zijn vele tegenspraken over geweest, omtrent A.C.T.A en vele andere organisaties.
Zoals in Nederland wordt dit niet gedoogd vanwege de privacy schending. Hier ben ik het dan ook volkomen mee eens!

Wanneer iedereen in één van de Bubbels van Google blijft, zal er een box vorming vormen waardoor vele mogelijkheden uitgesloten zullen worden. Dit was niet de bedoeling van Internet 18 jaar geleden! Men heeft altijd verteld internet is een vrije community die zich wereldwijd mag verspreiden. Dit lijkt er steeds minder op te worden, nu Google één van de grootste aanbieders op het internet is en vele bedrijven afhankelijk zijn van Google.

Moet hier ook keihard tegen geknokt worden!

Vele beseffen niet hoe diep men kan gaan op het gebied van Privacy Schending, nu Facebook ook bij de grotere mannen horen is het wel duidelijk dat ze daar totaal niet goed bezig zijn! Internet specialisten zeggen ook dat het voor Facebook, geen 5 jaar meer duurt en het zal verleden tijd zijn. Doordat Facebook precies hetzelfde Bubbel Effect gebruikt als Google worden ook daar mensen gesloten van de buitenwereld, dit zijn volgens vele voorspellers fatale fouten van Facebook!

Google zal als maar groter worden

Google zal nooit stoppen met groeien dat moeten we ons helaas maar eens gaan beseffen! Dus ja, dat betekend ook dat we alleen maar meer afhankelijk worden van Google als ooit voorheen zal geweest zijn.
In sommige werelddelen is Google, ook niet meer toegankelijk voor de gemiddelde internet gebruiker natuurlijk zijn hier allerlei omwegen voor om het toch te kunnen bereiken. De plannen gaan wel in de ronde om dit in nog veel meer landen toe te gaan passen!

Landen zonder Google:

– China
– Japan
– Indonesië
– Roemenië

De toekomst zal ons leren, Google zal toch eens van zijn imago moeten afstappen! Dat ze denken, dat ze altijd alles kunnen maken.

Plaats een reactie

Informatie

Dit bericht was geplaatst op juli 10, 2012 door in Internet Marketing, SEO, Website en getagd als , , , , .
dwillemstein

Personal blog about D.willemstein